پرسش و پاسخ  /  احکام  /  احکام نماز  /  نماز جمعه

نظر مراجع در خصوص نماز جمعه

سوال نماز جمعه از نظر کدام یک از مراجع عظام فعلی واجب عینی و یا حرام و یا مباح می باشد؟لطفا مدارک این سه قول را بیان بفرمائید.

جواب

نماز جمعه از نظر حضرات امام خمینی(ره)، آیت الله اراکی، آیت الله خامنه ای: واجب تخییری است.

واز نظر حضرت آیت الله مکارم شیرازی: در زمان تشکیل حکومت اسلامی احتیاط در انجام نمازجمعه است اما رعایت این احتیاط لازم نیست.

واز نظر حضرت آیت الله شبیری زنجانی: در زمان غیبت حضرت علیه السلام خواندن نماز ظهر در وقتِ امکان حضور در نماز جمعه با شرایط معتبر، خلاف احتیاط است.

از مراجع عظام فعلی نظر کسی را که قائل به حرمت نماز جمعه باشد نیافتیم. [i]

[i] -توضیح المسائل مراجع،جلد1،صفحه 871 به بعد.

کلمات کلیدی
نماز  |  خصوص نماز جمعه  |  غیبت حضرت علیه‌السلام خواندن نماز  |  حضرت علیه‌السلام خواندن نماز ظهر  |  مراجع در خصوص نماز  |
لینک کوتاه :
نویسنده : کوچولو تاریخ : 1393/02/15

عالی است