پرسش و پاسخ  /  احکام  /  احکام نماز  /  قبله

حکم نمازی که مخالف جهت قبله خوانده شده است

سوال من در خانه جدید مخالف جهت کعبه به مدت شش ماه نماز خواندم ، اکنون فهمیدم که جهت قبله من اشتباه بوده است، آیا باید نمازهایم را دوباره بخوانم؟

جواب

اگر شما در نماز خواندن قبله را اشتباه گرفته اید یک علامت

رسم کنید که هر زاویه آن 45 درجه می باشد اگر انحراف شما از قبله 45 درجه بیشتر بوده است باید نماز را قضا کنید ولی اگر کمتر از 45 درجه بوده است نماز شما درست است و از این به بعد به سمت درست قبله نماز بگزارید.

کلمات کلیدی
حکم  |  نماز  |  قبله  |  قبله خوانده‌شده  |  حکم نمازی  |
لینک کوتاه :
نویسنده : مهدی عبداللهی تاریخ : 1400/09/12

حکم مذکور اشتباه است! اگر فرصت هست باید اعاده کند و اگر فرصت نیست قضا لازم نیست

با سلام، من در خارج از کشور هستم و مدتی را به اشتباه به جای آنکه به سمت جنوب شرقی که قبله باشد نماز بخوانم، به سمت جنوب غربی خواندم، یعنی ۹۰ درجه اشتباه، حکم نمازهایی را که در کذشته خواندم چیست؟ با تشکر