زندگی نامه مرحوم میرزا حسین نوری نویسنده کتاب فصل الخطاب

سوال مرحوم میرزا حسین نوری نویسنده کتاب "فصل الخطاب" که بود؟

جواب

حاج شیخ میرزا حسین نوری فرزند محمد تقی از ائمه حدیث و رجال در دوران اخیر، و از بزرگان علماء شیعه می باشد. ولادت او در 18 شوال 1254 هجری قمری و رحلت آن بزرگوار در سال 1320 ه. ق بوده است. ایشان از شاگردان مرحوم عبدالرحیم بروجردی، شیخ انصاری، شیخ عبدالحسین تهرانی و مولا فتحعلی سلطان آبادی بود و مرحوم حاج شیخ عباس قمی محدث بزرگوار و صاحب کتبی مانند "منتهی الآمال" "سفینه البحار" و "مفاتیح الجنان" از شاگردان اوست. آثار فراوانی از این عالم جلیل القدر باقی مانده است که از جمله آنان "مستدرک وسائل الشیعه" در 20 جلد، "لؤلؤ و مرجان"، "دارالسلام"، و "فصل الخطاب فی تحریف کتاب رب الارباب" را می توان نام برد.

کلمات کلیدی
زندگی‌نامه مرحوم میرزا حسین نوری  |  میرزا حسین نوری نویسنده کتاب  |  حاج شیخ میرزا حسین نوری  |  شیخ میرزا حسین نوری فرزند  |  میرزا حسین نوری فرزند محمد  |