پرسش و پاسخ  /  عقاید  /  معاد  /  بهشت

وضعیت زنان و شوهران بهشتی، اگر تمایل به هم نداشته باشند

سوال آیا غلمان در بهشت برای تلذذ جنسی زنان هستند؟ وضعیت زنان و شوهران بهشتی که تمایل به هم ندارند، چیست؟

جواب

زنان مؤمنه در آخرت جمالی چندین برابر حورالعین دارند و با همسران خود یا مردان بهشتی همسری خواهند کرد. غلمان بهشتی تنها خدمتگزاران بهشتیان هستند و غلمان بهشت، شوهر برای زنان بهشتی نیستند.

بهشت جای نزاع، حقد و عقده نیست،

«وَ نَزَعْنا ما فی صُدُورِهِمْ مِنْ غِلٍّ تَجْری مِنْ تَحْتِهِمُ اْلأَنْهارُ وَ قالُوا الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذی هَدانا لِهذا وَ ما کُنّا لِنَهْتَدِیَ لَوْ لا أَنْ هَدانَا اللّهُ لَقَدْ جاءَتْ رُسُلُ رَبِّنا بِالْحَقّ‏ِ وَ نُودُوا أَنْ تِلْکُمُ الْجَنَّةُ أُورِثْتُمُوها بِما کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ» [1]

و آنچه در دلها از کینه و حسد دارند، برمی‏کنیم (تا در صفا و صمیمیّت با هم زندگی کنند)؛ و از زیر (قصرها و درختان) آنها، نهرها جریان دارد؛ می‏گویند: «ستایش مخصوص خداوندی است که ما را به این (همه نعمتها) رهنمون شد؛ و اگر خدا ما را هدایت نکرده بود، ما (به اینها) راه نمی‏یافتیم! مسلّماً فرستادگان پروردگار ما حق را آوردند!» و (در این هنگام) به آنان ندا داده می‏شود که: «این بهشت را در برابر اعمالی که انجام می‏دادید، به ارث بردید!»

انسانی که بهشتی شده است از همه این رذائل پاک است و شوهری که بهشتی شده باشد از هر نقصی رهیده شده است و لایق بهشت آمدن است و به فرض چنین حالتی، بر زن اکراه و اجباری نیست.

[1] - سوره اعراف، آیه 43.

کلمات کلیدی
تمایل  |  زنان  |  بهشت  |  ندا  |  وضعیت زنان و شوهران بهشتی  |  غلمان بهشت  |