پرسش و پاسخ  /  اخلاق و تربیت اسلامی  /  ارزش ها  /  توبه  /  تعریف توبه

جاری شدن حد و عذاب اخروی بعد از توبه از گناه همجنسبازی

تعداد بازدید : 14455     تاریخ درج : 1388/09/25     منبع : پایگاه حوزه، 14386

سوال

باسلام و آرزوی قبول طاعات باعرض پوزش فراوان: سربازی که حافظ قرآن هم بوده با اغفال دوستش دچار نوعی همجنسبازی شده و آلت خود را از قسمت جلوی بدن به داخل پای دوستش مالیده که موجب انزال شده. آیا اگر توبه کرده باشد باید حد جاری شود؟ حدش چیست؟ عذاب اخروی هم دارد؟

جواب

قال علیّ علیه السّلام: ایّاک و صحبة من الهاک و اغراک فانّه یخذلک و یوبقک. [i]

بپرهیز از رفاقت با کسی که اغفالت میکند و فریبت میدهد که سر انجام مایه خواری و هلاکتت خواهد شد.

اولا این گناه، حد ندارد و در صورت اثباتش با اقرار خود شخص و یا شهادت شهود، موجب تعزیر می شود که میزان و نوع تعزیر نیز بر عهدی قاضی می باشد.

چنانکه در کتاب  مجمع المسائل (للگلپایگانی)[ii] آمده است که:

- تعزیر در معاصی کبیره‏ای است که حدّ معیّنی برای آنها ذکر نشده باشد.

ثانیا واجب نیست که انسان نزد کسی به گناه خویش اعتراف نماید این شیوه کلیسا می باشد و در دین ما جایگاهی ندارد و این اتفاقی است که بین بنده و خدایش می باشد.

ثالثا توبه ساقط کننده گناه است انشاالله با توبه حقیقی و طلب آمرزش از خداوند امیدوار به بخشش الهی باشید؛ چرا که خداوند توابین را دوست دارد و غفارالذنوب است. در ذیل لینکهایی را به شما معرفی می کنیم که امیدواریم مفید واقع گردد. موفق باشید.

حرمت همجنس بازی در اسلام

روش صحیح در درمان استمناء

راههای جلوگیری از تکرار گناه

[i] روایات تربیتی، ج‏3، ص: 234، معاشرتهای زیان‏بار

[ii] مجمع المسائل (للگلپایگانی)، ج‏3، ص: 213

کلمات کلیدی
تعزیر  |  ج‏  |  توبه از گناه همجنس‌بازی  |  حد و عذاب اخروی  |  جاری شدن حد  |  اغراک فانه یخذلک  |  جاری شدن  |  همجنسگرایی  |