پرسش و پاسخ  /  ادیان و مذاهب  /  دین اسلام  /  حقانیت و برتری اسلام

تغییر دین از هندو به اسلام،و وجوب ختنه کردن

سوال برای تغییر دین از هندو به اسلام چه کارهایی را باید اجام داد، و حتما باید این رویداد را در جایی به ثبت رسانید، و اگر ختنه نکرده باشد باید حتما این کار را انجام دهد؟ لطفا به طور کامل پاسخ دهید

جواب

تشرف به دین مبین اسلام و مکتب قرآن و اهل بیت پیامبر عظیم الشأن اسلام که رحمت برای دو عالم است و اهل بیت نورانی و پاک و معصوم او که جز نیک بختی همه انسان ها و دستگیری مهربانانه از آنان در رساندن آنان به خدای مهربان و دوست داشتنی و بهشت رضوان و رحمت خداوندی مقصودی ندارد برای همه بندگان خوب خدا مهیا است و برای مسلمان و شیعه شدن جاری کردن گواهی و شهادت به توحید خداوند و رسالت محمد بن عبدالله(ص) و ولایت علی بن ابیطالب و امامان اهل البیت علیهم السلام بر زبان کافی است و از آن پس او مسلمان و شیعه علی و اهل بیت پیامبر(ص) هست و دستورات دینی را آموخته و بجا می آورد، برای مسلمان شدن نیازی به ثبت نیست اما احتمال دارد در برخی مراکز قانونی و یا اجتماعی نیاز به مدرک باشد که آن جنبه قانونی و اداری دارد و باید اقدامات لازم را از طریق ارگانهای ذی ربط انجام داد اما اینها ارتباطی با مسلمان شدن ندارد و مسلمان شدن با جاری کردن شهادتین محقق می شود.و در خصوص ختنه هم باید عرض شود که این امر بر فرد واجب است امام خمینی می فرماید: "ختنه پسران واجب است و شرط صحت طواف در حج و عمره می‏باشد و اگر تا بعد از بلوغ به تأخیر بیفتد، بر خود آنان واجب است که ختنه کنند".[1]

در پایان به استحضار می رسانیم که تغییر دین یا اختیار کردن دین جدید نیاز به تحقیق و بررسی محکم دارد و بعد از پذیرش دین اسلام باید تسلیم احکام و قوانین الهی باشیم.

[1] توضیح المسائل (المحشی للإمام الخمینی)، ج‏2، ص: 953

کلمات کلیدی
دین  |  وجوب  |  مکتب قرآن و اهل‌بیت پیامبر  |  شیعه علی و اهل‌بیت پیامبر  |  تغییر دین از هندو  |  وجوب ختنه  |  هندو به اسلام  |
لینک کوتاه :
نویسنده : شمس الله تاریخ : 1398/10/24

﷽اَلسَلامُ عَلَيْكُم وَرَحْمَةُ اَللهِ وَبَرَكاتُهُ‎ بنده یک سوال دارد از مهربانی نماید پاسخ بدهید ممنون میسازید. محترم کدام کار را انجام بدهم یا روش ویا یک عمل را برای من تعریف نمایند تا به وسیله اش من بتوانم یک هندو را به دین اسلام دعوت کنم .یا در دل آن مهر و محبت و انگیزه نسبت به اسلام پیدا شود و بلاخره به دین اسلام رجوع نماید . تشکر.