دلایل اعجاز قرآن

تعداد بازدید : 12787     تاریخ درج : 1389/05/03     منبع : پایگاه حوزه، شماره 17293-1

سوال چه منطق و دلیلی برای اینکه قرآن کلام خداست وجود دارد؟

جواب

قرآن کتابی است که از جهات مختلف سرآمد دیگر کتب است، در فصاحت و بلاغت، علوم مختلف مانند علم نجوم و افلاک و... و همچنین پیشگویی ها و اخبار گذشته که همگی درست بوده و هستند و خلاصه آنچنان بود که اعراب اصیل آن زمان انگشت ابهام بر دهان گرفته و معترف بودند که این نمی تواند اثر بشر باشد. این در حالی است که هنوز بسیاری از علوم آن کشف نشده و هر روز مطالب جدیدی از آن استخراج می شود و محققین و دانشمندان تازه به بعضی از مطالب و اشارات آن پی می برند و به این وسیله باب جدیدی از علم گشوده می شود.

از این رو با کمی تأمل می توان دریافت که فردی که هرگز سابقه سواد آموزی نداشته و همگی او را بعنوان شخصی معمولی و ساده زیست و بی سواد می شناختند چگونه می تواند خالق چنین اثری باشد که جهان عرب از آوردن جمله ای از جملات آن عاجزند.

کاربر گرامی پس از این توضیح شما می توانید جهت دسترسی به مطالب جالب و مفید در این باب به دانشنامه اعجاز قرآن که در همین پایگاه است مراجعه فرمایید.

جهت سهولت کار برخی از لینک های مربوطه را در اینجا آورده ایم:

1 - (مقالات) قرآن معجزه جاوید

2 - (مقالات) بررسی کامل مسئله اعجاز قرآن

3 - (مقالات) اعجاز قرآن، پیشینه، ضرورت

4 - (مقالات) معجزه ختمیه

5 - (مجلات) اعجاز قرآن در اندیشه های شهید مطهری (ره) (شمیم یاس :: اردیبهشت 1385، شماره 38)

6 - (مجلات) اعجاز قرآن (صباح :: بهار و تابستان 1382، شماره 7 و 8)

7 - (مقالات) اعجاز قرآن

8 - (مجلات) اعجاز قرآن (گنجینه :: آبان 1383، شماره 44)

9 - (مجلات) پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله و معجزه ماندگار(2) (معارف اسلامی :: فروردین، اردیبهشت، خرداد و تیر 1386، شماره 60)

10 - (مجلات) یک سبد شکوفه (1) - اعجاز در قرآن (شمیم یاس :: شهریور 1383، شماره 18)

11 - (مقالات) تشخیص اعجاز

12 - (مقالات) جنبه های اعجاز قرآن

13 - (مقالات) جنبه های اعجاز قرآن

14 - (مقالات) اعجاز تشریعی قرآن

15 - (مقالات) اعجاز بیانی قرآن (1)

16 - (مقالات) اعجاز بیانی قرآن (2)

17 - (مقالات) اعجاز بیانی قرآن (3) - وحدت موضوعی یا تناسب معنوی آیات

18 - (مقالات) تناسب معنایی آیات قرآن

19 - (مجلات) آوای قرآن و کاهش اضطراب (پگاه حوزه :: بیست ششم بهمن 1381، شماره 88)

20 - (مجلات) آوای قرآن و آرامش دل ها (دیدار آشنا :: آذر 1382، شماره 42)

21 - (مقالات) نظم آهنگ درونی قرآن

22 - (مجلات) شناخت قرآن:درآمدی بر موسیقای قرآنی (بشارت :: بهمن و اسفند 1376، شماره 3)

23 - (مقالات) آهنگ سوره های قرآن با مثالی از سوره قمر

24 - (مقالات) سبک و شیوه بیان قرآن

25 - (مقالات) فصاحت و زیبایی قرآن و سخنان معصومین(ع)

26 - (مقالات) فصاحت و بلاغت قرآن کریم

27 - (مقالات) گزینش کلمات در عبارتهای قرآنی

28 - (مقالات) یکی از نوآوری های قرآن در شیوه تالیف

29 - (مجلات) یک سبد شکوفه 3 / اعجاز قرآن (شمیم یاس :: آبان 1383، شماره 20)

30 - (مقالات) اعجاز علمی قرآن کریم

31 - (مجلات) مقالات منتخب (طلوع :: تابستان 1381، شماره 2)

32 - (مجلات) قرآن و دانش:خلقت دانش (بشارت :: مهر و آبان 1378، شماره 13)

33 - (مجلات) آفرینش انسان از دیدگاه قرآن (دین پژوهان :: آذر و دی 1381، شماره 11)

34 - (مقالات) دشواری تنفس با افزایش ارتفاع

35 - (مجلات) قرآن و جاذبه عمومی موجودات (نسیم وحی :: بهمن 1385، شماره 5)

36 - (مجلات) قرآن و دانش:خطوط سر انگشتان (بشارت :: فروردین و اردیبهشت 1378، شماره 10)

37 - (مجلات) اعجاز قرآن در طبیعت (بشارت :: خرداد و تیر 1379، شماره 17)

38 - (اخبار و اطلاعات) آیت الله بی آزار شیرازی: تحقیقات ناسا معجزه شق القمر را تأیید می کند

39 - (مقالات) معجزه شق القمر

40 - (مقالات) شق القمر

41 - (مقالات) قرآن و حوادث خارق العاده

42 - (مجلات) اهداف قرآن از مسایل طبیعی (فرهنگ جهاد :: تابستان 1381، شماره 28)

43 - (مجلات) ملوان کشتی و آیه شگفت (بشارت :: مرداد و شهریور 1386، شماره 60)

44 - (مقالات) معجزه و اراده خداوند

کلمات کلیدی
قرآن  |  معجزه  |  اعجاز قرآن  |  اعجاز بیانی قرآن  |  فصاحت و بلاغت  |  بشارت  |  شمیم یاس  |  دلایل اعجاز قرآن  |