پرسش و پاسخ  /  موضوعات متفرقه  /  استخاره

استخاره در هر کاری – دلیل اینکه استخاره عکس کار می شود چیست؟

سوال آیا در هر هر کاری استخاره جایز است. در صورتی که استخاره گرفته شود و نتیجه کار عکس نتیجه استخاره باشد دلیل چیست؟

جواب

استخاره گرفتن در هر کاری جایز است و هیچ مانعی در این کار وجود ندارد البته بهتر است قبل از استخاره گرفتن، نزد اهل خبره و یا دوستان و فامیل، استشاره ای در مورد کار مورد نظرتان انجام دهید چرا که هر کاری در ابتدا به تعقل، تدبر، مشورت یا استشاره نیاز دارد و در صورتی که به نتیجه نرسید استخاره بگیرد. اما در مورد استخاره ای که کار آن عکس استخاره باشد، دلایل زیادی در این رابطه خواهد بود که به بعضی از آنها اشاره می کنیم: با توجه به معصوم نبودن شخص استخاره کننده، ممکن است اشتباهی در استخاره صورت بگیرد یا اینکه نیت استخاره درست نباشد، دیگر اینکه برای استخاره گرفتن باید به وقت و زمان آن توجه داشت، یعنی هر استخاره ای وقت و زمانی دارد که باید در آن زمان استخاره گرفته شود اما اگر در غیر زمان تعیین شده استخاره ای گرفته شود امکان اشتباه بودن استخاره وجود خواهد داشت.پس شرایط زمان و مکان را باید لحاظ کرد علاوه بر اینکه شخصی که استخاره می گیرد احتمال خطا در کارش خواهد بود. اما نکته مهمی که لازم است خدمتتان عرض شود این است که استخاره پیشگوئی نمی کند مثلا شخص برای کاری استخاره می کند که آیا در این کار سود زیاد می کند یا خیر؟ یعنی این شخص برای سود کلان استخاره کرده نه برای خیریت خود، چه بسا سود کلانی برای شخص داشته باشد اما این سود کلان برای آن شخص خیر نباشدو چه بسا چیزی را ما بد بدانیم اما فی الواقع خوب باشد یا بالعکس، که خیلی گمان می کنند آنچه در جواب استخاره برای آنها آمده برعکس است در صورتی که ما از آنچه خیر و شر است بی اطلاعیم. پس در استخاره گرفتن همه چیز را به خدا محول کنید.در آخر باید بگوییم در امر استخاره به کسانی مراجعه شود که در این کار خبره و مورد وثوق باشند.

کلمات کلیدی
خیر  |  استخاره  |  کار  |  دلیل این‌که استخاره عکس کار  |  معصوم نبودن شخص استخاره کننده  |  استشاره  |
لینک کوتاه :
نویسنده : مرتضی ساجدی تاریخ : 1397/06/14

التماس دعا