پرسش و پاسخ  /  احکام  /  خمس

تعریف مؤونه

سوال مؤونه چیست لطفا با ذکر منبع و نویسنده ان به طور کامل توضیح دهید مؤونه چیست

جواب

مَوْناً وَ مَؤُونَةً [مون‏] هُ: مخارج او را تأمین نمود و روزی او را بر عهده گرفت(فرهنگ ابجدی عربی - فارسی، ص: 772) اما در حال حاضر مؤونه به معنای آنچه مورد نیاز انسان و متعلق انسان است می باشد اعم از غذا و غیره مثل تهیه سوخت – خرید کتاب – خرید لوازم و وسایل منزل و حتی تهیه خوراک و وسایل برای حیواناتی که تعلق به انسان دارد مثل گاو و گوسفند و غیره...

کلمات کلیدی
تعریف مؤونه  |  مؤونه  |  خرید کتاب – خرید لوازم  |  خرید لوازم و وسایل منزل  |  فرهنگ ابجدی عربی  |
لینک کوتاه :
نویسنده : عماد تاریخ : 1392/05/09

درود برشما--------استفاده کردم