پرسش و پاسخ  /  قرآن  /  قرائت و حفظ قرآن

آیا قرائت برعکس سوره توحید برای گرفتن حاجب صحیح است؟

سوال بنام خدا با سلام در کتاب گوهر شب چراغ تالیف اقای نیستانکی نایینی نوشته شده به عنوان ادای حاجت می توان سوره توحیدرا بر عکس خواند ایا چنین کاری صحیح است ؟

جواب

کاربر گرامی! از این گونه مطالب در کتاب های فراوانی دیده می شود که معمولا با کمی تأمل می توان فمید که در مکتب ما هیچ جایگاهی ندارند.

معصومین(ع) مکرر به ما سفارش کرده اند که آب را از سرچشمه بگیریم چون در طی مسافت آلوده می شود و ناخالصی های فراوانی به آن اضافه می شود، کنایه از این که احادیث ما را آن گونه که گفته ایم بخوانید و عمل کنید، چه بسا افرادی که احادیث و روایات معصومین(ع) را به میل خود تفسیر می کنند و آن را به ائمه(ع) نسبت می دهند، در نتیجه کار به جایی می رسد که از این گونه مطالب در کتب زیاد می شود.

دوست عزیز! ما موظفیم قرآن را آنگونه که بر پیامبر(ص) نازل شده بخوانیم، چرا که خداوند آن را به بهترین شکل نازل فرموده، و خواندن آن به اشکال دیگر نوعی بی احترامی به قرآن است.

و اگر قرار است که از خواندن قرآن حاجت بگیریم باید آن را درست بخوانیم.

                                                                                                                    من الله التوفیق

کلمات کلیدی
قرائت  |  توحید  |  حاجب  |  سوره توحید  |  گرفتن حاجب صحیح  |  گرفتن حاجب  |