پرسش و پاسخ  /  احکام  /  حدود و مجازات اسلامی  /  زنا

آیات مربوط به زنا در قرآن

سوال آیاتی که در مورد زنا در قرآن آمده را می خواستم

جواب
وَ اللاَّتِی یَأْتِینَ الْفاحِشَةَ مِنْ نِسائِکُمْ فَاسْتَشْهِدُوا عَلَیْهِنَّ أَرْبَعَةً مِنْکُمْ فَإِنْ شَهِدُوا فَأَمْسِکُوهُنَّ فِی الْبُیُوتِ حَتَّی یَتَوَفَّاهُنَّ الْمَوْتُ أَوْ یَجْعَلَ اللَّهُ لَهُنَّ سَبِیلاً (*) وَ الَّذانِ یَأْتِیانِها مِنْکُمْ فَآذُوهُما فَإِنْ تابا وَ أَصْلَحا فَأَعْرِضُوا عَنْهُما إِنَّ اللَّهَ کانَ تَوَّاباً رَحِیماً [1]
ترجمه:
و کسانی از زنان شما که مرتکب زنا می‏شوند چهار نفر از مسلمانان را به عنوان شاهد بر آنها بطلبید اگر گواهی دادند آنان (زنان) را در خانه‏های (خود) نگاه دارید تا مرگشان فرا رسد یا اینکه خداوند راهی برای آنها قرار دهد.
و آن مردان و زنانی که (همسر ندارند و) اقدام به ارتکاب آن عمل (زشت) می‏کنند آنها را آزار دهید (و حد بر آنها جاری نمائید) و اگر (براستی) توبه کنند و اصلاح نمایند (به جبران گذشته پردازند) از آنها درگذرید زیرا خداوند توبه- پذیر و مهربان است[2]

وَ لا تَقْرَبُوا الزِّنی‏ إِنَّهُ کانَ فاحِشَةً وَ ساءَ سَبِیلاً [3]
و نزدیک زنا نشوید که کار بسیار زشت و بد راهی است.[4]

الزَّانِیَةُ وَ الزَّانِی فَاجْلِدُوا کُلَّ واحِدٍ مِنْهُما مِائَةَ جَلْدَةٍ وَ لا تَأْخُذْکُمْ بِهِما رَأْفَةٌ فِی دِینِ اللَّهِ إِنْ کُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْیَوْمِ الْآخِرِ وَ لْیَشْهَدْ عَذابَهُما طائِفَةٌ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ (*) الزَّانِی لا یَنْکِحُ إِلاَّ زانِیَةً أَوْ مُشْرِکَةً وَ الزَّانِیَةُ لا یَنْکِحُها إِلاَّ زانٍ أَوْ مُشْرِکٌ وَ حُرِّمَ ذلِکَ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ [5]
زن و مرد زناکار را هر یک، صد تازیانه بزنید، و هرگز در دین خدا رافت (و محبت کاذب) شما را نگیرد اگر به خدا و روز جزا ایمان دارید، و باید گروهی از مؤمنان مجازات آنها را مشاهده کنند.
مرد زناکار جز با زن زناکار یا مشرک ازدواج نمی‏کند، و زن زناکار را جز مرد زناکار یا مشرک به ازدواج خود در نمی‏آورد، و این کار بر مؤمنان تحریم شده است.[6]

[1] . [سوره النساء (4): آیات 15 تا 16]

[2] . تفسیر نمونه، ج‏3، ص: 306

[3] . [سوره الإسراء (17): 32]

[4] . تفسیر نمونه، ج‏12، ص: 99

[5] . [سوره النور (24): آیات 2 تا 3]

[6] . تفسیر نمونه، ج‏14، ص: 356 و ص: 357
کلمات کلیدی
زن  |  من  |  ج‏  |  آیات مربوط به زنا  |  زنا در قرآن  |  فإن شهدوا فأمسکوهن  |
لینک کوتاه :
نویسنده : طاهره خوشنویس تاریخ : 1402/12/24

اگر مردی زنا کرده باشد با دختری باکره ازواج کند مسئله چی میشه طبق سوره نور آیه۳و۴

نویسنده : یاسین تاریخ : 1397/09/14

این چه ترجمه ای هست که در سایت بار گزاری کردید سعی کنید که ترجمه و متون واضح برای مخاطب بگذارید تا استفاده گردد

نویسنده : آیدا تاریخ : 1396/03/22

ممنون از سایت خوبتون واقعا عالی بود