گناه همجنس بازی

سوال

با توجه به حدیث ذیل سوالی دارم: «ثَلَاثَةٌ لَا یُکَلِّمُهُمُ اللَّهُ یَوْمَ الْقِیَامَةِ وَ لَا یَنْظُرُ إِلَیْهِمْ وَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ النَّاتِفُ شَیْبَهُ وَ النَّاکِحُ نَفْسَهُ وَ الْمَنْکُوحُ فِی دُبُرِه؛ِ سه گروه اند که خدا در روز رستاخیز با آنان سخن نمی گوید و به آنان نظر رحمت نمی فرماید و برای ایشان عذابی دردناک است: آن که ریش خود را بکند، آنکه با خودش ازدواج کند(استمناء کننده) و آن کس که با او لواط شده باشد.» من وقتی دبستان یا راهنمایی بودم با دو تن از دوستانم یک ارتباط سطحی جنسی برقرار کردم آن هم به خاطر نادانی و بچگی و فریبی که از آنها خورده ام، حال آیا این حدیث شامل من هم می شود؟

جواب

بر اساس فرهنگ قرآن و اسلام اگر کسی مرتکب خلاف و گناه شد و توبه کرد گناه او انشاء الله بخشیده می شود.

گناهان دو دسته هستند. 1. حق الله 2. حق الناس، در حق الله اگر واجبی که قابل تدارک و قضاء است ترک کرده باید به جا آورد و اگر حرامی مرتکب شده که کفاره دارد باید کفاره بپردازد و در حق الناس باید حق کسی را اگر پایمال کرده است او را راضی کند.

در مورد گناه یاد شده که از حقوق خداوند است، باید به رحمت پروردگار امید بست که در اینجا کافی است توبه ای به درگاه الهی داشته باشیم، اگر چه بهتر است برای جبران بهتر و بیشتر آثار گناه دست به امور خیری بزنیم که موجب سختی و تلخی است تا با این عمل شیرینی و حلاوت گناه گذشته، بهتر جبران شود. مانند عبادتهای اضافی، خدمت به مردم مؤمن و اموری از این قبیل. خلاصه این که، با توجه به پشیمانی از گناه انجام شده و احساس ندامت از گذشته، همان طور که خدمتتان عرض شد با وجود توبه و امیدواری به درگاه احدیت و انجام اعمال شایسته می توانید از جمله مؤمنین قرار بگیرید و با این اوصاف مطمئنا شامل این حدیث نخواهید بود.

در آخر برای مطالعه بیشتر می توانید به مطلبی که در همین پایگاه در این باره ارائه شده، مراجعه فرمایید:

راههای جلوگیری از تکرار گناه

کلمات کلیدی
قرآن  |  گناه  |  توبه  |  کفاره  |  گناه همجنس‌بازی  |  همجنس‌بازی  |  همجنسگرایی  |
لینک کوتاه :

سلام ببخشید میشه ب من کمک کنید من پدر و مادرم تربیت جنسی ب ما ندادن و من خودم کمابیش ی چیزایی فهمیدم، ۱۵-۱۶ سالم که بود ی دخترخاله ک اون موقع چهار پنج ساله بود کنارم خوابیده بود من میخاستم ببینم اندام جنسی اون چجوره یکم دستش زدم😑😑ولی بخدا فکرکنم نمیدونستم همجنس بازیه،نمیدونستم دارم چکار میکنم ولی زود دستم و برداشتم در حد چندثانیه ،و مطمنم خواب بود و نفهمیده ک روی روحیه اش تاثیر بزاره ،من عذاب وجدان دارم ،نمیدونم چکار کنم ،نمیتونمم بهش بگم ک ی همچین کاری کردم ،حالا من باید چکار کنم ، بچه بودم الان پشیمونم ولی نمیتونمم برم بهش هم بگم ک من همچین کاری کردم ب این دلیل ک هنوزم بچس و۱۰ سالشه هم اینکه مطمنم بگم ب خالم میگه و...ابروم میر فک کنم که نمیدونستم این کارم روی روحیه اش ممکنه اثر بد بزاره ولی اینم مطمنم ک خواب بود و نفهمیده ک روی روحیه اش اثر بد بزاره ولی خب ب احتمال ۹۹% نفهمیده ‌و مشکل روحی نداره ،منم نه با اون جنب شدم ن اون فقط یکم لمس و اینا میدونم چیزی از گناهم کم نمیکنه ولی میخام کامل توضیح بدم توروخدا بگین چکار کنم من خیلی عذاب وجدان دارم ،میشه برای جبرانش کار ثوابی ا

سلام امید وازم خوب باشین من حدود ۴ سال پیش یعنی الان هم دارم مینویسم چهار ستون بدنم میلرزه باپسر خالم هم جنس بازی کردم امید وارم خدا منو ببخشه ایا کاری یا چیزی هست که از این گناه هم رها بشم اون موقه هم ۹ سالم بود ونمی دونستم که این کار گناه فقط میدونستم که کار بدیه یعنی هر کاری باشه انجام میدم که این گناه پاک بشه امید وارم که شما بمن کمک کنید

اگه جون باشی خدا میبخشد خود خدا گفته توبه در جوانی خیلی بهتره تا بزرگ سالی امکان بخشش داره

من ۲/۳بار بخاطر کنترل نکردن شهوت خودم با یکی از دوستان صمیمی ام هم جنس بازی کرده ام و پشیمان هستم و عذاب وجدان حس گناه عضیمی در من مج میزنه و من نمیتوانم فراموش کنم و دائم با خود میگویم با این کار نا پسند من آیا میتوانم تشکیل خانواده بدم و پدر خوب و همسر خوبی باشم ایا راهی هست ک بشه این گناه و اشتباه را جبران کرد و خداوند من را ببخشد و بیامرزد؟ راهی برای راهایی از این عذاب وجدان و جبران گناه هست؟؟؟