پرسش و پاسخ  /  ادیان و مذاهب  /  دین اسلام  /  ظهور اسلام در عربستان

اسلام و ایرانیان

تعداد بازدید : 921     تاریخ درج : 1398/02/28

سوال

اولین گروه از ایرانیان که اسلام را پذیرفتند چه کسانی بودند؟!

جواب

بعد از نامه پیامبر به خسروپرویز، وی باذان و پسرش را که از سوی وی حاکم یمن بودند مامور کرد تا پیامبر را دستگیر کرده و به دربار ایران بفرستند. بابویه از طرف باذان مامور شد که به مدینه برود و پیامبر را دستگیر کند زمانی که آن ها به مدینه رسیدند،پیامبر ص به آن ها خبر داد که خسروپرویز توسط پسرش شیرویه به قتل رسیده است. آن ها بعد از بازگشت به یمن، باذان را از خبری که پیامبر داده بود مطلع کردند. بعد از چند روز که خبر کشته شدن خسروپرویز از دربار ایران به یمن رسید و باذان و پسرش با صحت خبر پیامبر روبرو شدند قلبشان به اسلام مایل شد و به همراهی جمعی از ایرانیان یمن به نام‌های «ابناء» و «احرار» مسلمان شدند. بعد از اسلام ایشان، پیامبر،باذان را همچنان بر حکومت یمن ابقا کردند و وی از این تاریخ از طرف نبی اکرم بر یمن حکومت کرده و به ترویج و تبلیغ مکتب اسلام پرداخت،تا جایی که بسیاری از مردم یمن به وسیله‌ی همین مرد ایرانی مسلمان شدند

گفته شده است که بابویه (نماینده ساسانیان) که به قصد دستگیر کردن پیامبر به مدینه رفته بود،پس از بازگشت به باذان گفت: هرگز با کسی باعظمت‌تر از محمد سخن نکرده بودم.

باذان از وی پرسیذ: نگهبان داشت؟ بابویه پاسخ داد: نداشت...

کلمات کلیدی
اسلام  |  ایرانیان  |  یمن  |  باذان  |  خسرو پرویز شاه ایران  |  تولیدی پایگاه حوزه نت  |  شیرویه  |