پاسخی به شبهات سیدحسن آقا میری

3. طلبه گرامی شما فکر می کنید که یک خانم فقط چند تار مو بیرون گذاشته و دیگر هیچ؟ در ظاهر کار بله فقط چند تار مو بیرون است اما به عوارض کار او دقت نکرده اید چرا که او با این کار ممکن است خیلی ها رو به گناه کشانده باشد و جوانان زیادی تصویر ذهنی از گناه همیشه برای خود ایجاد کنند و یا مردی با دیدن این حجاب او، نسبت به همسرش بی میل شود و بعد طلاق و بچه طلاقی و نسلی که بعدا با چنین وضعی ایجاد می شود. مثلاً اگر گفته شود کسی که از مقررات رانندگی تخلف کند و با سرعت غیر مجاز و سبقت بی دلیل و عبور از مناطق ممنوع رانندگی کند ممکن است به خاطر همین چند لحظه تخلف، چنان تصادفی کند که دست و پای او بشکند و یک عمر زمینگیر شود، در اینجا کسی نمی گوید، این نتیجه ی تلخ برای آن تخلف کوچک عادلانه نیست، زیرا مسلّم است که این، از قبیل جریمه های قرار دادی اداره راهنمائی نیست که در آن مسأله ی تناسب و هماهنگی جرم و جریمه در نظر گرفته شود، بلکه این، اثر طبیعی عمل است که انسان آگاهانه به سراغ آن رفته، و خود را گرفتار آن کرده است. 5. شما زقوم یا در کل غذاهای بد جهنمی ها را زیر سوال می برید در حالی که از آیات صریح خدا در قرآن می باشد در نتیجه شما آیات صریح قرآنی را منکر می شوید و حال چه جوابی برای این کار خود دارید؟

چکیده ماشینی

تعداد بازدید : 5092     تاریخ درج : 1398/09/30

سوال

 اخیرا سید حسن آقا میری در باره حجاب بانوان و داعش و برخی مسائل دیگر سخنانی را گفته است آیا شما این ها را تایید می کنید؟ جواب شما چیست؟

در پاسخ به سوال شما و همچنین افاضات جناب آقای آقامیری نکاتی چند تقدیم می شود:

جواب

1- وی می گوید؟دختری موهایش را بیرون گذاشته است و  بعد گفته میشه که خدا اونو 1000سال از مو آویزون میکنه. بعد تشنه بشه بهش زقوم میدن و میاد میگه میشه عاشق خدایی شد که اینجور عذاب میکنه؟

سوال: آیا این حرفش ترویج بی حجابی نیست؟ آیا دختری که این سخنرانی گوش کنه رغبت نمیکنه که بی حجاب بشه؟

آیا وی آیات قرآن درباره حجاب رو نخونده (آیه 30 سوره نور. آیه 59 سوره احزاب)  کتاب گناهان کبیره آیت الله دستغیب ص 221 آیا مستند تر نیست؟

از همه مهمتر آیا حجاب حضرت زهرا س و حجاب حضرت زینب س زیر سوال نمیره؟ آیا این دوبانوی نمونه اسلام زبانم لال موهاشون بیرون بوده؟!! و با این روش موافقند؟

حضرت زهرایی که گفتند بهترین حالت برای زن این است که نامحرمی او را نبیند

آیا بی حجاب و کم حجاب و با حجاب نزد خدا برابرند؟ عدل الهی چی میشه پس؟ آیا گناه کار نباید به سزای عملش برسه؟

2- میگه اگه خدا اینجوریه که داعشی ها آدمای خوبی هستن!

سوال: یعنی چی!؟ینی عزیزم شما هرکاری خواستی بکن هرگناهی عشقت کشید انجام بده. خدا کاری به کارت نداره مهربونه و عقوبت گناه نمیکنه!

3-در ادامش میگه داعشی ها اینقدر دیگه کسی رو اذیت نکردن!!

سوال: میدونید داعش به چه سبک داره بیگناهان رو میکشه. از کشتن زنان باردار بیگناه و کودکان خردسال بیگناه به بدترین شکل ممکن بگیر تا زبح کردن مردان و نوجوانان. برید سرچ کنید وکلیپ های داعش رو ببینید

آیا نمیشه برداشت کرد که داره داعش رو موجه جلوه میده؟

4-میگه خدا درست کردین که جلاد ها اونجوری نیستن؟میگه خدا اینجوری نیست! یه روز دو روز،یه ماه یه سال عذاب میشی و بعدش اعتراف کنی بخشیده میشی!!!

:سوال یعنی عذاب کشیدن اینقدر راحته؟ اونم عذاب اخروی که با عذاب های این دنیا اصلا قابل قیاس نیست.حالا واقعا راهی نداره من گناه نکنم؟ که ایشون اینقدر داره عذاب رو راحت جلوه میده. عزیزم اگه با اعتراف کردن به گناه. خدا گناهان رو میبخشید که کسی این دنیا به خودش سختی نمیداد و همه میرفتن گناه میکردن و اون دنیا اعتراف میکردن!! کجای قران و کدوم روایت چنین مزخرفاتی رو گفته که با اعتراف خدا مجازات نمیکنه؟

5- میگه من کاری با حجاب شما ندارم و نمیخوام بگم موتو میذاری بیرون گناه کمیه یا زیاد، میگه میخوام این عذاب منطقیه یا نه، ولی دروغ میگه در ادامه حرفاش که گوش کنید میگه دختری که 4تار موش بیرون بوده و گناه صغیره کرده!!!

سوال: این که گفت کار ندارم پس چی شد گف گناه صغیره؟

گناه صغیره ای که تکرار بشه گناه کبیره نیست؟(رجوع به کتاب گناهان کبیره)

6- میگه داعش مومنین خداوند هستند و اینا برای خدا دارن قربانی میکنند. دقت کن داعش مومن شد، داعشی که جهاد نکاح،جهاد لواط و جهاد با محارم دارند

این وسط چند تا راست و حرف خوب هم در مورد اهل بیت میگه که شما باقی حرفاش رو هم راحت باور کنید و اصلا گمان نکنید که داره بیراه میگه و راست و دروغ رو باهم به خوردتون میده

7- میگه حضرت علی ع اونقدر خوب بود و....و...آیا بهش میاد نماینده این خدا باشه؟

عزیزم پ من دزدی کنم، قتل کنم، زنا کنم، حق ناس به گردنم باشه و هزار پدرسوخته بازی دیگه درآرم و بگم نه حضرت علی و پیامبر مهربون بودند و خدا هم مهربونه و کاریم نداره و میبخشدم. اصلا به حضرت علی و پیامبر نمیاد نماینده چنین خدایی باشن!!!! عدل الهی جایگاهش چی شد پس!! ؟؟

8- میگه خدا فردای قیامت گردن مارو میگیره و میگه تو چکاره بودی رفتی گفتی دین اینه؟

سوال: منبع این حرف کجاست؟

پس خود این روحانی نما الان داره چکار میکنه؟ داره دین رو به شکل جدید نشون میده دیگه

ایا این حرفش با کل سخنرانیش و انتشار عقایدش تناقض نداره؟

9- میگه اعتقادات رو پیش خودت نگه دار و فهمت رو نشر نده تا جلو فهم بقیه گرفته نشه؟!

سوال: مگه قرآن و روایات ما نمیگه زکات علم نشر آن است؟

آیا من فهمم رو نشر بدم فهم بقیه مختل میشه؟ آیا ما در مشورت کردن فهم خودمون رو نشر نمیدیم؟

پس مشورت رو هم تعطیل کنیم؟

پس این روحانی نما چی میگه؟

آیا خودش الان فهمش رو نشر نداده؟!!

حرفهایی که توی این سخنرانی گفت چی بود پس؟!!!

به گفته خودشم اعتقاد نداره؟

طبق گفته های وی این سوالات مطرح می شود که :

1.: آیا کسی که به عمد و از روی نافرمانی خدا موهای خودش را بیرون می گذارد و توبه نکرد نباید عذاب شود؟ پس فرق شخص با حجاب و بی حجاب چه می شود؟ عدالت خدا چه می شود؟ کسی که با سختی حجاب داشته با کسی که بی اهمیت بوده برابر شود؟ آیا حق شخص با حجاب بخاطر سختی های حجاب داشتن ضایع نمی شود؟ شما چنین خدایی که حق ضایع می کند و عدالتی ندارد را دوست دارید؟

2. بالاخره این روایات عذاب بی حجاب درست هستند یا نه؟ اگر درست هستند چطور تفسیر می کنید؟ اگر درست نیستند چطور ایراد وارد می کنید؟ در حالی که روایات های بیشمار و صحیحی در این زمینه داریم که به یک نمونه اشاره میکنیم:

امام رضا (ع) فرمود: پیامبر اکرم (ص) در شب معراج گروهی از زنانی را دیدند که به عذاب دچار شده بودند. در آن شب، زنی را دیدند که صورت و بدنش را با قیچی جدا می کردند، و او کسی بود که خود را بر مردان [نامحرم] عرضه می کرد.

در این روایت بالا آمده است که پیامبر اکرم (ص) در شب معراج، زنی را دیدند که به موهایش آویزان شده بود، و مغز سرش می جوشید و آن زنی بود که موهایش را از مردان نامحرم نمی پوشانید. (شیخ صدوق، عیون اخبار الرضا (ع)، ج 2، ص 10 و 11، انتشارات جهان، 1378 ق.)

3. طلبه گرامی شما فکر می کنید که یک خانم فقط چند تار مو بیرون گذاشته و دیگر هیچ؟ در ظاهر کار بله فقط چند تار مو بیرون است اما به عوارض کار او دقت نکرده اید چرا که او با این کار ممکن است خیلی ها رو به گناه کشانده باشد و جوانان زیادی تصویر ذهنی از گناه همیشه برای خود ایجاد کنند و یا مردی با دیدن این حجاب او، نسبت به همسرش بی میل شود و بعد طلاق و بچه طلاقی و نسلی که بعدا با چنین وضعی ایجاد می شود. آیا این زن مستحق عذاب نیست؟

4. گاهی قانونگذار قانونی وضع می کند که هرکس مرتکب فلان خلاف شود باید فلان مقدار جریمه مالی بدهد، یا فلان مدت در زندان بماند، مسلماً در چنین جایی باید تناسب «جرم» و «جریمه» در نظر گرفته شود، هرگز برای یک کار کوچک مجازات اعدام یا حبس ابد نمی توان قرار داد، و به عکس برای کار مهمی همچون قتل نفس یک روز زندان بی معنی است، حکمت و عدالت ایجاب می کند که این دو باهم کاملاً متناسب باشد.

ولی کیفرهائی که در حقیقت اثر طبیعی عمل است و خاصیت تکوینی آن محسوب می شود، این گفتگوها را نمی پذیرد، خواه در مورد آثار عمل در این جهان باشد یا در جهان دیگر.

مثلاً اگر گفته شود کسی که از مقررات رانندگی تخلف کند و با سرعت غیر مجاز و سبقت بی دلیل و عبور از مناطق ممنوع رانندگی کند ممکن است به خاطر همین چند لحظه تخلف، چنان تصادفی کند که دست و پای او بشکند و یک عمر زمینگیر شود، در اینجا کسی نمی گوید، این نتیجه ی تلخ برای آن تخلف کوچک عادلانه نیست، زیرا مسلّم است که این، از قبیل جریمه های قرار دادی اداره راهنمائی نیست که در آن مسأله ی تناسب و هماهنگی جرم و جریمه در نظر گرفته شود، بلکه این، اثر طبیعی عمل است که انسان آگاهانه به سراغ آن رفته، و خود را گرفتار آن کرده است.

همچنین اگر گفته شود سراغ مشروبات الکلی یا مواد مخدر نروید، چرا که در مدت کوتاهی قلب و معده و مغز و اعصاب شما را تباه می کند، حال اگر کسی رفت و گرفتار ضعف شدید اعصاب، و بیماری قلب و عروق و زخم معده شد و در برابر چند روز هوسبازی تا پایان عمرش در عذاب الیم و رنج شدید بود، هیچکس ایراد عدم تناسب جرم و جریمه را در اینجا مطرح نمی کند.

حال فرض کنید چنین انسانی به جای یکصد سال، هزار سال عمر کند و یا یک میلیون سال در دنیا بماند، مسلماً باید تحمل آن رنج و عذاب را در این مدت طولانی به خاطر مثلاً چند روز هوسبازی بنماید.

در مورد عذابها و کیفرهای اخروی مسأله از این فراتر است، آثار طبیعی اعمال و نتائج مرگبار آن ممکن است برای همیشه دامان انسان را بگیرد، بلکه خود اعمال در برابر انسان مجسم می شود، و چون آن جهان جاویدان است اعمال نیک و بد، جاودانه با انسان خواهند بود، و او را نوازش یا کیفر می دهد.

با این حال، جایی برای این سؤال باقی نمی ماند که چرا تناسب میان «جریمه» و «جرم» در نظر گرفته نشده است؟

5. شما زقوم یا در کل غذاهای بد جهنمی ها را زیر سوال می برید در حالی که از آیات صریح خدا در قرآن می باشد در نتیجه شما آیات صریح قرآنی را منکر می شوید و حال چه جوابی برای این کار خود دارید؟

خوردنی ها و نوشیدنی های اهل دوزخ چیست؟

6. خدا هم رحمت دارد و هم غضب. و رحمت او سبقه دارد( یا من سبقت رحمته غضبه) و بندگانش را با کمترین توبه می بخشد.

خداوند چون جامع همه خیرات و کمالات است بدیهی است که اسمای جمالیه اش بر اسماء جلالیه اش سبقت دارد که از خیر محض جز نکویی نیاید. ولذا تابلوی رحمت رحمانیه و رحیمیه اش را در ابتدای هر سوره ای از سوره های قرآنی بر همگان آشکار نموده و فرموده است بسم الله الرحمن الرحیم.

پس اگر هرگاه اسمای جلالیه خداوند همچون اسم منتقم ظهوراتی دارند و غضبی را نشان می دهد این اظهار به جهت قوابل است که مقتضی دریافت غضب برای ترقی و صعود به عوالم مافوق اند. بنابراین اگر جهنم را نیز به عنوان عقوبت ظالمان و گناهکاران مقرر می کند این جهنم و آتشش نیز حکم پاک کنندگی برای انسان دارند همچنان که آتش در دنیا نیز پاک کننده است. لذا خود آن آتش جهنم نیز که ظاهرا جز قهر وغضب نیست حکایت از رحمت و شفقت خداوند بر بندگانش دارد همچنان که وقتی پدری فرزند خردسالش را با تشر زدن از نزدیک شدن به پرتگاهی میراند این قهر و غضب پدر به عینه دلالت بر دلسوزی و محبتش نسبت به فرزند دارد.

ب. در جایی می گوید این خدا چطور ممکن است نمایندگانی مثل حضرت علی علیه السلام داشته باشد که می خواهد قاتلش را ببخشد؟ یا بخاطر بیرون آمدن خلخالی از پای پیر زن می فرماید جدا دارد بمییریم و.. .

در جواب عرض میکنیم شما چرا مغالطه می کتید؟

چرا به خشم های امام نگاه نمی کنید؟ چرا به شجاعت های او در کشتار کفار نگاه نمی کنید؟ چرا به قصاص های حضرت توجه ندارید؟ طلبه گرامی حضرت خشم و غضب هم داشتند اما بخاطر خاطر خدا بوده و بخاطر هدایت خود بنده بوده نه اینکه مغالطه کنید و جنبه غضب رو نادیده بگیرید.

اگر اینطور که شما می گویید باید امام علی ابن ملجم را می بخشید نه اینکه قصاص می کردند.

برداشت های اشتباه و سلیقه ای از دین، فقط محدود به انسان های عادی نیست بلکه متأسفانه برخی طلاب و روحانیون که دروس دینی را خوانده اند نیز از گزند این انحرافات مصون نیستند و انحرافات و اشتباهات این روحانیون وقتی ترویج هم می شود به تبع آن میزان خسارت های وارده به دین و جامعه به مراتب بیش از وقتی است که یک فرد معمولی دچار این انحرافات می گردد.

متأسفانه برداشت های اشتباه روحانیون و ترویج این برداشت ها، تاکنون تأثیرات بسیار سوئی در عرصه ی فرهنگ، اجتماع و سیاست به کشور گذاشته است و باعث بروز بدعت های در دین و تشدید اختلافات جهان اسلام گردیده است که یک نمونه از این برداشت ها اخیراً توسط یکی از روحانیون جوان به نام سید حسن آقا میری در حال ترویج است.

ایشان صراحتاً مسائلی را که درخصوص ترس از خدا و جهنم توسط سایر مبلغین بیان شده را زیر سؤال می برد و به شدت ایشان را تخطئه و هرچه در ذهن مردم رفته است را به شدت محکوم می کند، غالب سخنرانی های ایشان با هجمه ی شدید به سایر روحانیون و علما و منبری ها همراه است و از این لحاظ که فردی که این همه مروج محبت الهی است اینچنین با بی مهری، سایر روحانیون و مروجین دین را منحرف معرفی می کند جای تأمل دارد.

علی رغم این که اسلام و پیشرفت دینی افراد همواره مبتنی بر دو بال خوف و رجاء باید باشد اما ایشان با ارائه ی اسلام مبتنی بر رجاء و با حذف تمام مقولاتی که خوف در خود دارند عملاً یک مفهوم ناقص و تحریف شده از اسلام ارائه می کنند، ایشان عملاً کسانی که مردم را از خدا می ترسانند را محکوم می کنند و حتی خدایی را که باید از او ترسید را غیرقابل قبول می دانند و مروجان چنین خدایی را تا مرز تکفیر و خدا نشناسی معرفی می کنند.

متأسفانه ایشان صرف محبت و مهربانی خدا را برای هدایت افراد کافی می دانند و خدایی را که نتوان به او اعتراض کرد و یا صدا را بر او بلند کرد را خدا نمی داند! ایشان اساساً اعتقادی به مجازات شدن افرادی که گناهان کبیره مرتکب شده و بر آن اصرار می ورزند ندارد و اسلامی را که توأمان با خوف و رجاء ارائه می شود را به شدت محکوم می کند، متأسفانه ایشان صفات جلالیت الهی را به صورت کلی در برابر صفات جمالیت و محبت الهی فراموش کرده اند و از هر دعا و سوره ای تنها بخش هایی را که به محبت الهی مربوط است را مورد استناد قرار می دهند و این در حالی است که ائمه ی هدی، همانطوری که از آیات امید و رجاء استفاده می کردند، در حین خواندن آیات عذاب و نهیب نیز از خوف خدا اشک می ریختند.

بحث در خصوص لزوم داشتن توأمان خوف و رجا در سلوک الی الله اینقدر بدیهی و آشکار است که صرفاً به دو آیه ی شریفه استناد می کنم و مطمئنم همه ی مخاطبان این مطلب، آیات و روایات و ادعیه ی متعددی را سراغ دارند که هم به امید الهی و هم به خوف از خدا توصیه می کنند:

سوره یوسف، آیه ۸۷٫

«وَ لا تَیأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا ییأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلاَّ الْقَوْمُ الْکافِرُونَ

(از رحمت خداوند ناامید مشوید، زیرا جز گروه کافران کسی از رحمت خدا مأیوس نمی گردد)

سوره نازعات، آیه ۴۰

«وَ أَمَّا مَنْ خافَ مَقامَ رَبِّهِ وَ نَهَی النَّفْسَ عَنِ الْهَوی فَإِنَّ الْجَنَّه هِی الْمَأْوی

(و اما هر کس از مقام پروردگارش بترسد و نفس خود را از هوی باز دارد، بهشت جایگاه اوست)

ایشان در خصوص عذاب های الهی که در برخی از آیات به وضوح بیان شده و بحث خالد بودن برخی در جهنم نیز با تردید و حتی با انکار صحبت می کنند و این در صورتی است که خداوند درهمین دنیا نیز بر اقوام گناهکار بلا نازل کرده است، مجموعه ی برداشت های سلیقه ای ایشان از آیات و روایات و ادعیه آنگاه که با هجمه به سایر علما و اساتید راستین اخلاق همراه می شود، ممکن است برای برخی از افراد که عاشق حرف های نو، بدیع و بعضاً بدعتناک هستند جذاب باشد و به همین دلیل وظیفه ی علما و فرهیختگان در خصوص خنثی سازی این شبهات سنگین تر است.

از سوی دیگر ترویج این تفکر که تنها به رجا و امید می اندیشند، در عرفان های نوظهور نیز بسیار دیده می شود که در نهایت نیز به جسارت در گناه و تکرار عامدانه آن و پرهیز از توبه منجر خواهد شد، باید توجه داشت که انسانی که از خدا حساب نبرد و فقط به او امیدوار باشد، اراده ی چندانی برای ترک معصیت نخواهد داشت، همانطوری که اگر کسی بدون امید به خدا، فقط خوف از خدا داشته باشد نیز به توبه و بازگشت از معصیت امیدی نخواهد داشت.

کلمات کلیدی
تولیدی پایگاه حوزه نت  |
لینک کوتاه :

ظاهر وباطن حسن میری شبیه داعشی هاست

شکمی که گشنه باشه دین حالیش نمیشه دوست عزیز .ختم کلام