رنگهای پرچم ایران به چه معناست؟

تعداد بازدید : 735635     تاریخ درج : 1385/06/01     منبع : اختصاصی پایگاه حوزه

سوال

رنگهای پرچم ایران به چه معناست؟

جواب

پرچم جمهوری اسلامی ایران دارای سه رنگ (سبز، سفید، قرمز) است که در وسط آن کلمه مقدس “الله“نقش یافته و در اطراف، شعار مقدس “الله اکبر“ زینت بخش آن است.

رنگ سبز پرچم، نشانه آبادانی است، و منعکس کننده آرمانهای ملت بزرگ ایران است برای داشتن کشوری آباد و توسعه یافته. همچنین این رنگ نشانه دین مبین اسلام که دین 99% مردم ایران است، می باشد.

رنگ سفید پرچم، بیانگر صلح طلبی ملت بزرگ ایران است، ملت مسلمان ایران تحت تاثیر تعلیمات دین مبین اسلام، صلح و آرامش را برای تمام همنوعان خود می خواهد.

رنگ قرمز پرچم، نشانه صلابت و پایداری ملت مسلمان ایران در برابر تجاوزکاران و ستمکاران است، ملت مسلمان ایران همچنانکه در عمل نیز نشان داده است در دفاع از حقوق مرز وبوم و اعتقادات خویش تا پای جان می ایستد.

کلمه الله در میان پرچم و شعار الله اکبر نیز منعکس کننده هویت و آرمانهای ملت ایران است که در سایه این نامهای مقدس و دین مبین اسلام تجلی می یابد.

 توضیح بیشتر در مورد پرچم جمهوری اسلامی ایران

  پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 1357 پرچم و نشان رسمی کشور نیز تغییر یافت. طبق اصل هجدهم قانون اساسی پرچم به ترتیب عمودی از سه رنگ مساوی سبز، سفید و سرخ (نه قرمز) تشکیل شده است که با علامت  مخصوص جمهوری اسلامی و شعار الله اکبر است. در ترکیب پرچم ایران در نظام جمهوری اسلامی ، کلمه توحید یعنی عبارت  لا اله الا اله  آمده است. این عبارت در طرحی موزون به رنگ قرمز به شکل واژه  الله  طراحی شده است تحلیل هنری این نشان لاله سرخی است که از خون شهیدان انقلاب سر برآورده  و چهار قسمت آن شبیه هلال و جزء قائم میانی آن یادآور شمشیر  است که خود نشانی از قدرت و ایستادگی ملت مسلمان ایران محسوب می شود.

شعار الله اکبر به نشانۀ بیست و دوم بهمن « یازدهمین ماه هجری شمسی » یازده بار در رنگ سبز و یازده بار در رنگ سرخ یعنی جمعاً بیست و دو بار با خط بنایی ( یعنی همان خطی که الله اکبر را بر مناره های مساجد نقش می کند) به صورت حاشیه در مرز رنگ سرخ و سبز با رنگ سفید تکرار می شود.

«اللّه اکبر» ها هیچ مرزی با رنگ سفید ندارند. به طوری که حرفِ «الف (ا)» اللّه اکبرهای فوقانی به رنگ سبز و اللّه اکبرهای تحتانی، به رنگ قرمز نوشته می شود؛ به طوری که یک سانتی متر از «الف (ا)» ها، به قسمت سفید پرچم نفوذ می کند و نشانی از کوبندگی این شعار است؛ و نمایانگر اینست که الله اکبر همچون سلاحی در دستان مردم عمل کرده است.  لا به لای حروف الله اکبرهای فوقانی، به رنگ سبز، و الله اکبرهای تحتانی، به رنگ قرمز پر می شود.

جنس و بافت پارچۀ پرچم باید از نخ پنبه ای خالص سفید و مرسریزه شده یا مخلوط پنبه پلی استر و ویسکوز پلی استر تهیه شود؛ از ابریشم و پشم نیز می توان استفاده کرد، ولی پارچه نباید از ویسکوز خالص باشد. بافت پارچه مورد استفاده از پرچم ساده و از نوع تاری و پودی است. پرچم جمهوری اسلامی ایران دارای دوازده اندازه است با نسبت طول به عرض 7 به 4 است که با توجه به محلی که نصب می شود در اندازه های مختلف تهیه می شود.

رنگ میله پرچم نقره ای و سر چوبی که بر روی میله نصب می شود ساده است.تمام پرچم ها یک لا هستند به جز پرچم های رومیزی و پرچم هایی که روی وسائل نقلیه نصب می شود که می توانند دو لا تهیه شوند. تمامی پرچم ها باید یک تکه باشند، به استثنای پرچم هایی که طولی بیش از ۱٫۴ متر دارند؛ که در این صورت نیز درز نباید روی نشان رسمی و نوشته قرار گیرد.

پرچم همیشه باید تمیز و رنگ و اندازۀ آن حفظ شود و فاقد عیوبی باشد که به چشم آیند. چنانچه رنگ پرچم بر اثر مرور زمان یا دلایل دیگر تغییر یابد یا در آن در رفتگی نخ یا سوراخ یا آثار لکه روغن و زردی وبریدگی و سوختگی و یا ضایعات دیگر مشاهده شود باید فوراً آن را تعویض و پرچم جدید جایگزین آن کرد.

آیین برافراشتن و پایین آوردن پرچم

پرچم جمهوری اسلامی ایران همه روزه قبل از شروع کار اداری باید در ساختمان های دولتی برافراشته و قبل از غروب آفتاب پایین آورده شود. برافراشتن و پایین آوردن پرچم باید با احترام صورت گیرد.

مأموران دیپلماتیک و کنسولی جمهوری اسلامی ایران در خارج مکلف هستند نسبت به برافراشتن و پایین آوردن پرچم در محل ماموریت و محل اقامت رئیس مأموریت اقدام کنند. محل اقامت سفیر یا سرکنسول از قاعدۀ پایین آوردن پرچم معاف است.

میلهٔ پرچم، به رنگ اکلیل نقره و قطر آن دو تا چهار سانتی متر و درازای آن، سه برابر عرض پرچم می باشد. در بالای میله و بلافاصله بعد از پرچم، یک قبّه (گوی) قرار داده می شود که نسبت قطرِ گوی به قطرِ میله، برابر سه به دو می باشد. طناب مورد استفاده برای پرچم، باید از جنس نایلون و حداقل قطر یک سانتی متر باشد. میلۀ پرچم هایی که در حیاط نصب می شود از لوله های ثابت فلزی تهیه و ارتفاع میله برحسب وسعت حیاط تعیین می شود و رنگ آن باید اکلیل نقره ای باشد.

نصب پرچم روی دیوار، نرده، و تابلوهای راهنما و تزیین نمای بیرونی یا درونی ساختمان با پرچم یا اضافه کردن خطوط یا شکل های اضافی روی پرچم ممنوع استاستفاده از پرچم به صورت غیر استاندارد یا نصب آن روی میله یا پایه های کوتاه ممنوع است. باید دقت شود که پرچم به هنگام نصب به طور صحیح و در جهت درست آن افراشته شود. از نصب پرچم به صورت وارونه یا در محل نامناسب خودداری شود.

موارد استفاده از پرچم جمهوری اسلامی ایران

از پرچم جمهوری اسلامی ایران صرفاً در موارد ذیل می توان استفاده کرد:

_ محل های دولتی و وابسته به دولت.

_ مجموعه ها و میدان های ورزشی {صرفاً در مسابقات رسمی}.

_ نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج و محل اقامت روسای مأموریت ها.

_ تزیین خیابان های محل عبور روسای کشورهای خارجی در مسافرت های رسمی.

_ محل های برگزاری کنفرانس ها در صورتی که جنبۀ بین المللی یا دولتی داشته باشد.

_ در تشییع جنازۀ رسمی، تابوت را با پرچم جمهوری اسلامی ایران می پوشاند.

آیین استفاده از پرچم در اعیاد ملی و مذهبی

_ در اعیاد رسمی، ملی، و مذهبی می توان پرچم جمهوری اسلامی ایران را به تعداد بیشتر در محل های مناسب نصب کرد.

_ فهرست اعیاد رسمی ملی و مذهبی در آیین تشریفات جمهوری سلامی ایران دیده می شود.

_ هنگام مسافرت رئیس جمهوری اسلامی ایران به خارج از کشور، پرچم جمهوری اسلامی ایران در طول توقف در کشور میزبان در محل اقامت ایشان برافراشته می شود. در این خصوص باید عرف کشور محل توقف مورد عنایت قرار گیرد.

آیین نیمه افراشته کردن پرچم

1- هنگام عزاداری عمومی، پرچم جمهوری اسلامی ایران به تعداد روزهائی که دولت جمهوری اسلامی ایران رسماً اعلام می کند به صورت نیمه افراشته در خواهد آمد.

2- هنگام اعلام عزای ملی در هر کشور خارجی، نمایندگی های دیپلماتیک و کنسولی جمهوری اسلامی ایران درآن کشور طبق عرف محل و به تعداد روزهای اعلام شده پرچم را به صورت نیمه افراشته در خواهند آورد.

3- در صورت فوت رئیس مأمور دیپلماتیک یا کنسول جمهوری اسلامی ایران در کشور محل توقف، پرچم جمهوری اسلامی ایران، مدت یک روز به صورت نیمه افراشته در خواهد آمد.

4-برای نیمه افراشته کردن، ابتدا پرچم را به طور کامل باید برافراشت و سپس به اندازۀ یک چهارم ارتفاع میله پایین آورد.

نصب پرچم روی وسایل نقلیه

_ در داخل کشور، صرفاً اتومبیل حامل رئیس جمهوری اسلامی ایران می تواند مستقلاً از پرچم استفاده کند. اتومبیل های مقامات دیگر در صورت همراهی میهمانان خارجی می توانند از پرچم جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.

_ پرچم اتومبیل باید روی گلگیر سمت راست راننده نصب شود.

_ هنگام همراهی سفیر خارجی بمنظور تقدیم استوار نامه به رئیس جمهور، پرچم جمهوری اسلامی ایران روی اتومبیل حامل وی و در سمت راست نصب می شود. پس از تقدیم استوار نامه، پرچم کشور سفیر در سمت راست و پرچم جمهوری اسلامی ایران در سمت چپ نصب می شود.

_ روسا، نمایندگی های دیپلماتیک، و کنسولی جمهوری اسلامی ایران در کشور محل توقف در موارد خاصی می توانند روی اتومبیل خود پرچم جمهوری اسلامی ایران را نصب کنند.

_ در مواردی که اتومبیل رئیس نمایندگی، حامل یک مقام رسمی جمهوری اسلامی ایران در سطح وزیر باشد.

_در مواقع شرکت در ضیافت جشن ملی کشور پذیرنده و مأموریت های دیپلماتیک و کنسولی یا سازمان های بین المللی کشور محل توقف.

_ در جشن 22 بهمن یا 12 فروردین، سالگرد پیروزی انقلاب و روز جمهوری اسلامی ایران.

_هنگام عزیمت جهت تقدیم استوار نامه به رئیس کشور محل توقف، طبق عرف محل.

_ به هنگام ملاقات های رسمی با مقامات عالیه کشور پذیرنده.

_ به هنگام ملاقات با روسای ماموریت های سیاسی و کنسولی مقیم کشور پذیرنده.

_ در صورت مسافرت رسمی رئیس جمهوری اسلامی ایران به خارج، پرچم جمهوری اسلامی ایران صرفاً در اتومبیل حامل ایشان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

آیین استفاده از پرچم نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج

- رؤسای ماموریت ها موظف اند یک عدد پرچم کوچک رومیزی در سمت راست میزکار خود « هنگامی که پشت میز نشسته اند » یا یک عدد پرچم بزرگ ایستاده با میله ای به بلندی تا سه برابر عرض پرچم در پشت سر و در سمت راست خود قرار دهند.

- در صورتی که رئیس کشور پذیرنده به مناسبتی به محل مأموریت جمهوری اسلامی ایران بیاید پرچم دولت او نیز برفراز ساختمان برافراشته می شود.

- در صورتی که به مناسبتی قرار باشد پرچم چند کشور در ساختمان محل مأموریت برافراشته شود، همیشه تقدم با پرچم دولت فرستنده است. اگر قرار باشد سه پرچم در محل ماموریت نصب شود پرچم وسط دارای تقدم دوم و پرچم سمت چپ دارای تقدم سوم است. در خارج از محل نمایندگی، تقدم همواره از آن دولت پذیرنده است.

- تنها روسای ماموریت های دیپلماتیک و کنسولی مجاز به نصب پرچم بر ساختمان محل اقامت، دفتر کار، و اتومبیل خود هستند. بقیۀ اعضا حق استفاده از پرچم را ندارند مگر اینکه در غیاب سفیر مسئولیت نمایندگی را به عهده داشته باشند.

طراح پرچم

طراح اصلی پرچم جمهوری اسلامی ایران، دکتر حمید ندیمی است

لینک کوتاه :
نویسنده : بدرد خورد تاریخ : 1402/01/23

چون متنش زیاد بود برای انشا خوبه

عالی بود

نویسنده : لذت بردم عالی تاریخ : 1401/01/23

عالی بود

نویسنده : ادرنا تاریخ : 1401/01/15

عالی

نویسنده : خیلی ممنونم تاریخ : 1400/12/27

عالی بود

نویسنده : مریم تاریخ : 1400/12/22

عالی ولی کاش خلاصه بود

نویسنده : زهرا تاریخ : 1400/12/11

متنش عالی بود ولی اگر خلاصه تر بود بهتر و پسند تر هم می شد ولی در مجموع عالی بود

نویسنده : من تاریخ : 1400/12/09

خیلی خوب است

سلام رنگ قرمز یعنی خون شهیدان انجا اشتباه است

عالیعالی بود

عالی بهترین متن🤩🙂

خیلی طولانیه

نویسنده : الهه تاریخ : 1400/09/21

من این ها رو دوست دارم

نویسنده : نسیبه تاریخ : 1400/09/18

عالی بود

خیلی عالی منون ازمطالب مفیدتون

عالی

عالی بود

نویسنده : hesampromax تاریخ : 1400/01/30

خوبه عالی بود مخصوصا برای یادگیری بچه ها.

خیلی بزرگانه نوشته وگرنه عالیه😊

عالی بود

نویسنده : استقلال تاریخ : 1400/01/23

خوب نیست کل متن

خیلی خیلی عالی بود برای نوشتن بند و انشا ....خیلی خوب بود واقعا به ایرانی بودنم افتخار می کنم

اون چیزی که من دنبالش بودم نبود

نویسنده : علویه تاریخ : 1399/12/07

رنگ علامت وسط پرچم نمی بایست دوباره قرمز باشد !

٠٠٠ ١

نویسنده : امید بر خدا تاریخ : 1399/11/05

خخییلییی عالللللللیی بود

نویسنده : امید بر خدا تاریخ : 1399/11/05

سلام من کلاس سوم هستم خیلی خیلی خیلی به دردم خورد .اونایی که میگن به درد نمی خوره یادتون باشه که این پرچم ایران و ما باید به آن احترام بذاریم و معنی های رنگ آن را بلد باشیم من چون کلاس سوم هستم خیلی خیلی به دردم خورد امید وارم بعضی های دیگر هم به دردشان بخورد

خیلی عااااااالی بود واقعا

نویسنده : مبین حیدری راد تاریخ : 1399/09/01

بهترین من چهارم را میخوانم معلمم گفته که در مورد پرچم ایران انشا بنویسید بهترین است ممنون از شما

نویسنده : ترنم تاریخ : 1399/08/29

عالی بود من کلاس پنجمم و معلمم گفت درباره پرچم ایران تحقیق کنیم

نویسنده : عالیس تاریخ : 1399/08/27

عالی بود من هم دوست داشتم ممنون از سازنده

نویسنده : مائده تاریخ : 1399/08/25

عالی عالی بود من کلاس پنجم هستم

عالی بود من کلاس پنجم هستم

خوب نبود

اصلا خوب نبود

عالی بود ، من کلاس سومی هستم خیلی خیل به دردم خورد 👍🏻👍👍

عالیه

نویسنده : متین تاریخ : 1399/02/16

ممنون از شما

عالی بود من چهارمی هستم خیلییییی به دردم خورد و عالی بود بی نظیر بود.

من کلاس سومی هستم خیلی به دردم خرد😍😍

خوب بود😍😍

نویسنده : هستی صفایی تاریخ : 1399/02/13

عالی بود 😇😇😇

نویسنده : تاج آبادی تاریخ : 1399/02/10

خیلی خیلی عالی بود مچکرم با سپاس متلق😘😘😘😁😘🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

عالی بود

نویسنده : هستی جوادی تاریخ : 1399/02/07

عالی بود

نویسنده : آسنا تاریخ : 1399/02/01

خوب بود بد نبود

نویسنده : ناشناس🏁 تاریخ : 1399/01/23

عالی عالی ،، بود 😊😉

عالی بود

حتمی بخونیمن مخصوص برای بچه‌ها

بسیارعالی بود.خیلی ممنون.

خوب بود

نویسنده : d.m تاریخ : 1398/10/03

عالی بود عالی تر از عالی

چرا اول سبز و وسط سفید و پایین قرمزه چرا جابجا نیس رنگها

سلام درقانون اساسی رنگ پرچم سرخ است نه قرمز

قابل قبول

خوب بود

خوب و عالی بود ممنون

نویسنده : عسل تاریخ : 1397/11/26

عالی بود من خیلی خوشم اومد👏👌

خیلی ممنون عالی بود و اطلاعات زیادی از پرچم ایرانمان کسب کردم.

نویسنده : مهدی تاریخ : 1397/11/07

خیلی خوب بود

نویسنده : آرام تاریخ : 1397/08/30

ممنون از شما

خوب

نویسنده : erfan javanbakht تاریخ : 1397/08/12

عالی بود

نویسنده : زرین تاریخ : 1397/04/22

بسیارعالی

نویسنده : امیر رضا تاریخ : 1397/02/25

عالی بود

نویسنده : نویسنده تاریخ : 1397/02/23

این رنگ ها از چند قرن هم در پرچم ایران بوده!!!

نویسنده : پریا تاریخ : 1397/02/09

عالی خیلی كمكم كرد

بسیارعالی

خیلی خوب بود ولی کاش یک خورده کودکانه بود چون برای درس می خواستم

نویسنده : 😚مبینا حیدری پور 😚 تاریخ : 1397/01/25

همه این چه ی ،این ها مال بچه مثبت بالاست

نویسنده : رویا تاریخ : 1397/01/25

بد بود

نمی دونم اونی که میگه بدبودمنظورش چیه! هرکسی نسبت به پرچم کشورش بایدحداقل اطلاعات راداشته باشه،مطالب ارائه شده عالی بود

نویسنده : نوید تاریخ : 1397/01/18

به دردم خورد خوب بود

نویسنده : آوئن مهرابی تاریخ : 1397/01/18

من دانش آموز هستم واز مطلب خوشم آمد و الان کلاس سوم دبستان هستم

نویسنده : سعید تاریخ : 1397/01/18

ممنون

نویسنده : سوگی تاریخ : 1397/01/17

بد نبود

نویسنده : مانی تاریخ : 1397/01/16

خیلی اموزنده و باحال بود من برای روزنانه دیواری خیلی ازش استفاده کردم

نویسنده : حنانه تاریخ : 1397/01/14

رنگ قرمز رنگ خون شهیدان است

نویسنده : زینت مقنی زاده تاریخ : 1397/01/14

بسیار عالی

نویسنده : بد نبود تاریخ : 1397/01/11

داستان برای جمهوری اسلامی ایران بنویس

نویسنده : زهرا تاریخ : 1397/01/07

ممنون مرسییییییییییییییی

نویسنده : هلیا تاریخ : 1396/12/18

خیلی خوب بود

نویسنده : طاها تاریخ : 1396/12/15

بیست بیست

انشا. در مورد بزرگ ترین آرزوی من

نویسنده : حمید تاریخ : 1396/12/11

منابع این مقاله چه کتب یا مستنداتی میباشد.؟ اصلا پسندیده نیست مطلبی در یک پایگاه اطلاع رسانی اورده شود بدون ارجاع به منابعی معتبر. البته پذیرفتن این ادعا ها و نوشته ها بسیار بدیهی و روشن است زیرا هم با ارزش و نیکو و والا اند هم از نظر عقلانی و خرد فردی قابل قبول اما اینکه چه کسی و در چه منبعی وبا چه روش و متدی به آن رسیده باشد بسیار مهم وموجه میباشد.

نویسنده : حانیه تاریخ : 1396/12/08

عااالییی بوود

نویسنده : ماّئده تاریخ : 1396/12/07

عالی بود

خوب ولی می توان بهتر نوشت باز هم مرسی

نویسنده : محمد تاریخ : 1396/12/01

رنگهای پرچم ایران به چه معناست

نویسنده : آیسان تاریخ : 1396/11/29

زیاد خوب نبود

نویسنده : دنیا تاریخ : 1396/11/29

عالی بود

نویسنده : علی خالقی تاریخ : 1396/11/28

خوب نبود

عالی بود

نویسنده : هادی تاریخ : 1396/11/26

عالی بود

میخواستم برای کتاب فارسی یک متن بگیرم درباره نقش دانشمندان در زندگی انسان

نویسنده : خیلی خیلی عالی است تاریخ : 1396/11/22

خیلی عالی

پسر حرف نداشت.

نویسنده : ضحی تاریخ : 1396/11/18

عالییییییییی

نویسنده : حسین امیری تاریخ : 1396/11/15

عالیه

نویسنده : حمیدرضا پوررضا تاریخ : 1396/11/15

بسیاربسیار عالی قشنگ وبا معنا متشکرم

نویسنده : ارمان تاریخ : 1396/11/13

برای این پرچم مقدس جمهوری اسلامی از بدو انقلاب تا جنگ تحمیلی هزاران جوان جانشان را فداء نمودند احترام به پرچم احترام به هویت اسلامی و ایرانی ماست

نویسنده : نا شناس تاریخ : 1396/11/13

خوبه

متن قشنگ درباره پرچم ایران

نویسنده : نیلا قادری تاریخ : 1396/11/12

عالیییی

نویسنده : طلوعی تاریخ : 1396/11/11

عالی بود

عالی بود ۰ممنون

نویسنده : افتخار می کنم که من یک دهاتی هستم تاریخ : 1396/11/07

خیلی عااااللللیییی بود

برای پرچم ایران حاضرم جان بدهم تا اقتدار خودش رو حفظ کنه این بلند قامتی پرچم را مدیون امام ره و خون شهیدان این سرزمین میدانم و تا پای جان برای سر بلندی پرچم ایران میجنگم

نویسنده : آیناز قوجا تاریخ : 1396/11/01

خوب بود بدک نبود ولی کم بود

نویسنده : ارمان تاریخ : 1396/11/01

بیست.عالی

نویسنده : مهسا تاریخ : 1396/11/01

واقعا معنای زیبا و ارامش بخشی داره پرچم کشورمون

نویسنده : amin/s تاریخ : 1396/10/30

عالی دستتون طلا

عالی👌

نویسنده : زهرا تاریخ : 1396/10/26

خیلی خوب بود

خیلی عالی بود

نویسنده : سلاله تاریخ : 1396/10/26

خوب بود

ایران جان ماست کاش می شد بیشتر ازش گفت

نویسنده : محمد تاریخ : 1396/10/26

عالی بود

نویسنده : کمند تاریخ : 1396/10/25

عالی بود

نویسنده : سید عزیزاله حسینی تاریخ : 1396/10/25

بسیار عالی عنوان شده افتخار می کنم که زیبا ترین پر معنا ترین پرچم جهان را دارم

نویسنده : امیرحسین تاریخ : 1396/10/24

بسیار عالی بود امیدوارم دفعه بدی مطالب و توضیح بیشتری و تو سایت بگزارید

نویسنده : آیدا تاریخ : 1396/10/23

سلام واقعا عالی بود.

نویسنده : ابوالفضل تاریخ : 1396/10/23

خوبه

نویسنده : زینب تاریخ : 1396/10/21

عالی بود عالیییییییییییییییییی بود تو انشا خیلی کمکم کرد حتما بخوانید شاید به شما هم کمک کند

نویسنده : حوزه تاریخ : 1396/10/20

عالی

نویسنده : محمد رحمانی تاریخ : 1396/10/16

جاوید وپاینده ایران همیشه سر بلند

نویسنده : نویسنده :هلیا تاریخ : 1396/10/15

اگه بیشتر بود ، خوب تر میشد.

نویسنده : زهرا تاریخ : 1396/10/15

خوب

نویسنده : مرتضی تاریخ : 1396/10/13

عالی بود

لعنت خدا به ان كسی به پرچم ایران توهین كرده لعنت به پدرو مادرش

نویسنده : امیر حسین تاریخ : 1396/10/05

عالی بود

نویسنده : سبحان تاریخ : 1396/10/04

خیلی خوبه

نویسنده : محمدصالح تاریخ : 1396/10/02

عالی عالی عالی

خوب بود احسنت به شما كه به ارمان هاي ملت توجه ميكنيد

نویسنده : نگار تاریخ : 1396/09/30

بد نیست خوب می شد اگه یکم قلمش رو پایین تر میوردید ولی به نظر من که عالی ولی اگه بچه کوچیکی بخواد بخونه هذم کردنش براش ی مقدار مشکله😌 در کل عالی بود👌

نویسنده : فاطمه تاریخ : 1396/09/30

عالی بود

نویسنده : Sama# تاریخ : 1396/09/27

عالی بود وطنم جاودان باشی

نویسنده : طهورا تاریخ : 1396/09/27

خیلی خوب بود ممنون ازشماها که به فکرما هستید

عالی بود

نویسنده : عاااالی تاریخ : 1396/09/25

بسیار عالی

نویسنده : هیراگی تاریخ : 1396/09/24

عالی بود

نویسنده : الناز تاریخ : 1396/09/23

عالی بود

نویسنده : Amirhosein تاریخ : 1396/09/22

عالی بود

مرسی عالی بود

نویسنده : ناصر تاریخ : 1396/09/20

عالی

بی نظیر بود

نویسنده : ملينا تاریخ : 1396/09/18

برا انشام نوشتم

نویسنده : محمد امین تاریخ : 1396/09/18

خوب

نویسنده : فاطمه تاریخ : 1396/09/15

خوب بود ولى کم بود

نویسنده : ریحانه تاریخ : 1396/09/15

عالی بود

نویسنده : السا تاریخ : 1396/09/13

به نظرم باید متن بیشتری داشت . چون من این متن رو برای نوشتن انشا می خواستم. ولی با این حال مطالب خوبی بود. ممنون

نویسنده : پریا سخایی تاریخ : 1396/09/13

عالی هستش رازی هستم

نویسنده : محمد رضا تاریخ : 1396/09/12

خیلی خیلی عالی بود

حرف نداشت عالی بود

درک مطلب

نویسنده : اناهید فرجادنیا تاریخ : 1396/08/26

عالیه ولی کاش بیشتر درباره پرچم گفته بود ولی بازم خوبه

نویسنده : محمد صادق اسکندری تاریخ : 1396/08/22

عالی بود .

نویسنده : زهرا مقدم تاریخ : 1396/08/22

با تشکر بسیار عالی بود

نویسنده : B:N تاریخ : 1396/08/19

خوب بود

نویسنده : آرينا تاریخ : 1396/08/16

عالى بود خیلى خوب بود.

نویسنده : عباس حمداوی تاریخ : 1396/08/13

افرین

عالی بود ولی یکمی جمع و جورتر

نویسنده : شروان تاریخ : 1396/07/29

عالى بود

چرا الله رو قرمز نوشتن؟!!!!!!!!!!!!!!

نویسنده : مصطفی تاریخ : 1396/06/02

خوب بود

نویسنده : علی تاریخ : 1396/05/16

رنگ سبز نشاندهنه.، نشانه آبادانی است، و منعکس کننده آرمانهای ملت بزرگ ایران است برای داشتن کشوری آباد و توسعه یافته. ای کاش همینی بو که میگفتش. اما تا این ارمان بسیار فاصله داریم. حالا کی رسیم خدا داند.

نویسنده : مهدی صفری تاریخ : 1396/05/05

عالی بود

نویسنده : اهنین تاریخ : 1396/04/25

احسن پاینده باد کشور وپرچم ایران

نویسنده : مهدیه تاریخ : 1396/04/11

خوب بود

نویسنده : پوریا تاریخ : 1396/03/13

من همه رو می دونستم جز اون عدد22

نویسنده : ملکی تاریخ : 1396/02/08

کلمه وسطی الله نیست، لا اله الا الله هستش

نویسنده : مرجان تاریخ : 1395/11/13

واقعا خیلی از کارتون ممنونم خیلی خوب برای ما توضیح دادید

نویسنده : محسن تاریخ : 1395/01/24

ایول عجب انشای خوبی شد حتما بیست میشم خخخخ

نویسنده : زهرا تاریخ : 1394/09/22

ایران❤💞💕

نویسنده : نگین تاریخ : 1394/08/30

عالی

نویسنده : پرنیا تاریخ : 1394/08/29

واقعا بدردم خورد!!

عاليه... اى کاش اين اطلاعات توى رسانه ها هم گفته شه تا آگاهى مردم بيشتر شه.

نویسنده : شمیم تاریخ : 1394/08/17

خوب بود به تحقیقم کمک کرد

نویسنده : neo تاریخ : 1394/06/29

جانم فدای ایران جانم فدای رهبر جانم فدای اسلام,پرچممون تا آخر دنیا بالاست...&

فدای خاک پاک ایرانم ☆☆☆☆

سلام

نویسنده : متین طالب زاده تاریخ : 1394/03/01

واقعا زیبا بود به درد بچه ها هم می خورد

نویسنده : معصومه تاریخ : 1394/02/18

چوایران نباشد تن من مباد بدین بوم وبر زنده یک تن مباد

نویسنده : آرنیتا تاریخ : 1394/02/18

مرسی

نویسنده : آرنیتا تاریخ : 1394/02/18

مرسی عزیزم ولی رنگ ایران به معنای خو ن شهیدان هم است

نویسنده : محمدرضا محمدزاده تاریخ : 1394/02/09

ایران♥♡♥♡♥♡♥

نویسنده : سمانه کریمی تاریخ : 1394/02/06

برای تدریسم جالب بود مرسی و موفق باشید

نویسنده : عرفان تاریخ : 1394/02/06

خوب بود جالب بو د خیلی خوشا حالم خوب نوشته است

نویسنده : متين تاریخ : 1394/01/23

خوب بود

نویسنده : عماد پروانه تاریخ : 1394/01/22

جالب بود، میخوام تو یکی از شعرام از پرچم ایران بگم، مطالبتون کمکم کرد! ممنون!

نویسنده : حامد ع تاریخ : 1393/12/24

قربون ایران کشور خوبم و ملت ایرانم که نژاد برتر دنیاس ۰ جونم فدای کشورو پرچمم ۰۰۰ مرگ بر دشمنای ملتو کشورم مرگ بر یهودیای سگ نژاد

نویسنده : هلیا تاریخ : 1393/11/25

خیلی خیلی خوب بود

نویسنده : سید محمد حسینی تاریخ : 1393/11/25

بدک نبود

نویسنده : آناهيتا تاریخ : 1396/12/09

خوب بود

نویسنده : زینب یزداندوست تاریخ : 1396/09/12

واقعا تحقیق خوبی بود اگه متنش بیشتر بو عالی بود

نویسنده : معصومه تاریخ : 1393/10/28

انگار تحقیق خوبی بود

نویسنده : مریم تاریخ : 1393/10/20

متن قشنگ وزیبایی بود و خیلی خیلی خوب بود واطلاعات خوب دقیقی داشت♥♡♥♡♥♡♥

نویسنده : ریحانه تاریخ : 1396/11/14

عالی بووووووووووووووووووووووووددددددددددددددددددد

نویسنده : دانيال كمالى تاریخ : 1393/09/15

گر ایران نباشد تن من نباد.

نویسنده : معصومه تاریخ : 1394/02/18

عالی

نویسنده : ابوالفضل ركوعی تاریخ : 1393/08/04

بسیار بسیار متن مورد پسند و خوبی بود. ممنون

نویسنده : محمد رضا فرور دین تاریخ : 1393/01/28

اگر می شه متن بیشتری داشتین

نویسنده : هستی تاریخ : 1392/12/24

لطفا مطالبتون رو بیشتر کنید

نویسنده : مریم تاریخ : 1392/12/02

اطلاعات خوبی است

نویسنده : محدثه سادات حسینی تاریخ : 1392/01/12

کاش متنش بشتر بود و بشتر توضیح داده شده بود

نویسنده : گهر دورود تاریخ : 1398/01/12

کاش شما هم کمی در نوشتارتان بشتر !!!! دقت میکردید

نویسنده : آرام تاریخ : 1397/01/18

به نظر من خیلیییییییییی عالی بود و آموزنده بود درباره ی پرچم این بیشتر از این نمیشد کسی توضیح بده شما خودتون اگر میخواید یک متن کامل تر بزارید

نویسنده : بهراد تاریخ : 1397/01/12

نگفت الله نشانه ی چیست ؟

عالی

نویسنده : سحر تاریخ : 1396/12/17

بسیار بسیار عالی و خوب بود

خیلی خوب بود.

نویسنده : مهنا صیدی تاریخ : 1396/11/23

لطفا درباره ی خود پرچم نه رنگ هایش☺

نویسنده : عارف تاریخ : 1396/11/01

گذشته سرخ عاشورایی و آینده سبز مهدوی

عالى مرسى ازشما

نویسنده : مبین تاریخ : 1396/10/03

متن آموزنده ای داره عالیه

خیلی خوب بود

نویسنده : علی تاریخ : 1396/09/07

خوب بود

نویسنده : شیدا تاریخ : 1396/02/10

عالی