پرسش و پاسخ  /  احکام  /  مسائل متفرقه  /  دعا نویسی

دعای یس مغربی از نظر شرع

سوال آیا خواندن دعای یس مغربی از نظر شرعی مجاز می باشد؟لطفا در خصوص آن توضیح دهید.

جواب

یس مغربی جزء طلسم ها می باشد و به طور کلی هر دعا و وردی منجر به امری شود که طرف مقابل راضی نباشد و یا به او ضرری برساند از نظر شرعی جایز نیست و حرام است و یس مغربی نیز از همین قبیل است، و بر هر مسلمانی واجب است از این راه ها دوری کند به خصوص در این دوران که بازار این شیادان داغ است این امر لزوم بیشتری پیدا می کند و ما مسلمانان باید بر طبق اصول و موازین شرعی که از قرآن و روایات معصومین برآمده است عمل کنیم حتی در قرآن در سوره فلق از شر جادوگران به خداوند پناه می بریم. وَ مِنْ شَرِّ النَّفَّاثاتِ فِی الْعُقَد[i] و از شر زنان (جادوگر) دمنده در گره‏ها

[i] فلق-4

کلمات کلیدی
شر  |  شرع  |  دعای یس مغربی  |  یس مغربی جزء طلسم ها  |  شر النفاثات فی العقد  |  سوره فلق از شر جادوگران  |
لینک کوتاه :

خیلی ممنون وتشکر

سلام آیاآویزان کردن یس مغربی برسردرخانه اشکالی ندارد فقط جهت چشم زخم دفع شرحسودان وبدگویان جادوگران البته همراه با آیت الکرسی ممنون اگه زودتر جواب بدین

نویسنده : وجیهه تاریخ : 1399/02/24

دعای یس مغربی چ ساعتی و چ روزی باید خونده بشه برای باطل کردن سحر و طلسم

نویسنده : سحر تاریخ : 1398/11/14

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم واسه باطل سحر اگه یس مغربی رو بخونیم توی سوره چند جا گفته شده فلان بن فلان میخواستم بپرسم باید اسم خودم و مادرمو توی همه اونا بگم یا نه اصلا نباید اسممو بگم. ممنون میشم زودتر پاسخ بدین

باید اسم کسی که قرار هست سحرش باطل بشه را بگی! اگر خودت سحر شدی و میخای باطل کنی، اسم خودت و مادرت. اگر برای شخص دیگری هست، اسم شخص و مادرش

یس مغربی فقط برای تسخیر اشخاص خونده میشه؟

نویسنده : اسی تاریخ : 1397/08/13

میخوام به نیت ازدواج بخونم؟ چکار کنم؟ مشکل برام درست نمیکنه؟

نویسنده : سید رکنی تاریخ : 1397/06/08

با سلام احتراما بزر گوار درست است عده ای از مردم بازار باز کردند وعده ای نیز مشکلشان راحل میکنند .اینطوری که می‌فرمایید نیست اکثر قریب باتفاق این کتابها با کتابهای دعای معتبری که بعضی از علما تاکید میکنندبرخواتدن آن. یادعای نوشتنی نوشتن آن .همه تاکید برآن دارند که به نیت معصیت و عمل حرام نباشد بحث دیگر اینست همه چیز براساس کارشناسی کامل وبه تعبیر دیگر خبرگی وبه تعبیر علمای اعلام ودین اجتهاد وکارکشتگی در این امور است.حتی شده که با استادی با انداختن یک حرف وتعدیل ایجاد میکنندوهیچگاه این دعا ها لزومی ندارد که بگویند برای گشایش در کارای روزی بدون تلاش باشد گرچه شعر در جاهای دیگر گفته است این دعاها همراه با تلاش وبرای جلوگیری از امواج منفی و شکستن سدهای ارضی وسمائی وجنی وانسی براثرحسادت وکارشکنی در مسیر رخ میدهد میباشد هرچند که رعایت بعضی گزینه های اخلاقی واجب شاید گفته باشند نمیدانم ولی تاکید ش علمای اخلاق برای مردم دارند مثل اون کسی که 40شب چمعه با رفتن مسجد کوفه سهله میخواست امام عصر عج را ملاقات کند سی و هشتمین یا سی و نهمین شب خود امام ع بطور ناشناس به او فرمود برو پدرت عاجز اس

کسی که فرق طلسم و آیات قران را نمیداند نباید در این زمینه اظهارنظر کند .حوزه علمیه چرا یه فکری برای نزول خوری بانکها نمیکند.

نویسنده : يس مغربي تاریخ : 1393/07/19

همراه داشتن و خواندن دعای یس مغربی که مشکلی ندارد

نویسنده : شمس تاریخ : 1396/07/18

بعضی ها میگویند که خواندنش به هر انسان عادی جایز نیس چون خطراتی را در همراه دارد